†††††††††††††††††††††††

Auteur Topic: Fake Basic-fit Mail  (gelezen 6702 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline GarduVin

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 5.198
  • GarduVin..means "pas op"
Fake Basic-fit Mail
« Gepost op: 01 september 2016, 16:50:42 »
Er is op dit moment een valse e-mail in omloop waarin je wordt gevraagd een betalingsachterstand te voldoen. De e-mail is niet afkomstig van Basic-Fit. Mocht je deze e-mail ontvangen dan vragen wij je geen geld via de link in de e-mail over te maken en ons ervan op de hoogte te brengen dat je een valse e-mail hebt ontvangen.

Hoe herken je de valse e-mail
De valse e-mail is moeilijk van een echte te onderscheiden. De e-mail is verstuurd vanaf het e-mailadres: debiteuren@basic-fit.nl. Dit is geen e-mailadres van Basic-Fit!

Het gaat om een e-mail waarin staat dat je een betalingsachterstand zou hebben, ter hoogte van een bedrag van Ä 38,98. Er wordt verzocht of je dit bedrag wil betalen via een link naar een bitcoin-betaalwebsite.

Wat kan je doen als je een valse e-mail ontvangt
Stuur de valse e-mail door aan Basic-Fit via emailadres klantenservice@basic-fit.nl. Dit helpt ons om de daders te vinden en valse e-mails in de toekomst te voorkomen.

Hoe herken je een echte e-mail van de administratie van Basic-Fit
Onze financiŽle administratie gebruikt uitsluitend het e-mailadres: debiteurenadministratie@basic-fit.nl. Voor betalingen zullen wij je altijd doorverwijzen naar een officiŽle Basic-Fit-pagina of naar een van onze clubs.

Heb je een e-mail gekregen en twijfel je of die van Basic-Fit is? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website www.basic-fit.com/nl-nl/klantenservice, of door onze klantenservice te bellen op telefoonnummer 0900 - 227 42 348. Wij kijken graag voor je na of alles in orde is.