Auteur Topic: ACM waarschuwt voor www.royaloutlet.nl  (gelezen 6035 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Divra

  • Gast
ACM waarschuwt voor www.royaloutlet.nl
« Gepost op: 11 december 2015, 11:32:28 »
ACM waarschuwt voor webwinkel RoyalOutlet.nl
11-12-2015

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwt voor de praktijken van webwinkel www.royaloutlet.nl te Barendrecht. Royal Outlet verkoopt dure merkkleding en -schoenen met hoge kortingen via internet. Op grond van de meldingen bij ConsuWijzer en eigen onderzoek heeft ACM sterke aanwijzingen dat Royal Outlet bestelde producten niet levert en daarmee regels van het consumentenrecht overtreedt.
Om verdere consumentenschade te voorkomen waarschuwt ACM consumenten voor deze webwinkel. ACM treedt op tegen webwinkels die zich niet aan de regels houden.
Uit de meldingen van consumenten over www.royaloutlet.nl blijkt dat zij een bestelling hebben gedaan en het volledige bedrag hebben betaald, maar vervolgens niets geleverd krijgen. Het gaat daarbij vaak om aankopen van honderden euro’s. Ook betaalt het bedrijf consumenten niet binnen de wettelijke termijn van 14 dagen hun geld terug na ontbinding. De webwinkel is telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
ACM waarschuwt consumenten daarom voor deze webwinkel om te voorkomen dat er nieuwe consumenten worden gedupeerd. Op ConsuWijzer kunnen consumenten informatie vinden over hun rechten bij online aankopen. Ze vinden er praktisch advies en hulpmiddelen, zoals voorbeeldbrieven voor ontbinding van de aankoop. De online Shopscan op ConsuWijzer.nl is een hulpmiddel om vooraf de betrouwbaarheid van webwinkels te beoordelen.

https://www.acm.nl/nl/publicaties/publicatie/15041/ACM-waarschuwt-voor-webwinkel-RoyalOutletnl/Gedupeerde kopers wordt aangeraden zich te melden op:
https://www.consuwijzer.nl/nieuws/acm-waarschuwt-voor-webwinkel-royaloutletnl


Bokito Ergo Sum

  • Gast
Re: ACM waarschuwt voor www.royaloutlet.nl
« Reactie #1 Gepost op: 11 december 2015, 11:39:16 »
Lekker vlot zijn die dan, die toko staat hier al ruim meer dan een jaar.

http://www.opgeletopinternet.nl/index.php/topic,19548.0.html