Auteur Topic: Homo's slachtoffer zwendelaar  (gelezen 2173 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline gekkegerritje

  • Jr. Member
  • **
  • Berichten: 228
Homo's slachtoffer zwendelaar
« Gepost op: 05 november 2014, 18:03:14 »
NIEUWS: (ingekort vanwege auteursrechten)

Citaat van: telegraaf.nl
Homo’s slachtoffer van zwendelaar

AMSTERDAM -
De politie, Belastingdienst, schuldeisers én zijn eigen familie zijn op zoek naar de 41-jarige oplichtingsverdachte Michel E. uit Apeldoorn.
Hij zou tal van kwetsbare, veelal homoseksuele mannen hebben beduveld door ze dubieuze investeringsovereenkomsten te laten tekenen. De politie bevestigt dat er onderzoek wordt gedaan wegens oplichting. Hij zou met enkele tonnen naar het buitenland zijn gevlucht.
Ook Hans van Gemmert, bekend omdat hij met zijn inmiddels ex-partner Ton werd weggepest uit de Utrechtse wijk Leidsche Rijn, wil E. graag aan de tand voelen. Een goede vriend van hem, die kampt met vasculaire dementie, is eveneens slachtoffer geworden van de praktijken van Michel E. „Ik treed naar voren, omdat de slachtoffers zelf niet in de publiciteit willen komen. Ze schamen zich ervoor dat ze hier zijn ingestonken.”
Datingsite
E. benaderde zijn slachtoffer op een datingsite. „Daar gaf hij zich uit als Gerrit. Nadat hij vertrouwen had gewonnen, vertelde hij over zijn bedrijf. Hij kwam met overeenkomsten en liet die de mannen tekenen. Mijn goede vriend is voor bijna 16.000 euro het schip ingegaan.”
Het incassobureau dat onderzoek heeft......

Klik hier om het originele bericht helemaal te lezen.