†††††††††††††††††††††††

Auteur Topic: OpgeletOpInternet  (gelezen 104590 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Team OpgeletOpInternet

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Berichten: 33
    • OpgeletOpInternet.nl
OpgeletOpInternet
« Gepost op: 09 juni 2012, 23:39:34 »
Eind 2008 is de Stichting Stop Internetoplichting opgericht. De Stichting heeft een officiŽle inschrijving bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 17236210.

De Stichting streeft naar bewustwording van de gebruikers van internet als zij aankopen doen op internet. Preventie en voorlichting staan hierbij voorop. Er wordt actief geanticipeerd op signalen van nieuwe methoden van oplichting. Daartoe worden organisaties, online betalingsproviders, hosters en advertentiesites actief benaderd, zodat het kopen en verkopen op internet op een veilige manier kan gebeuren waarbij de risico's tot een minimum beperkt wordt.

Vanuit de Stichting is het platform www.opgeletopinternet.nl ingericht om kopers bij te staan die via internet een product hebben gekocht, maar niets hebben ontvangen. Indien mogelijk bemiddelen wij tussen koper en verkoper over evt. terugbetaling. Daarnaast worden tips gegeven over hoe men veilig via internet aankopen kan doen.


U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

Via e-mail:
info.opgeletopinternet@gmail.com

Via de post:
Team OpgeletOpInternet
Postbus  248
6920 AE  Duiven

© Stichting Stop Internetoplichting
De informatie op deze website kan slechts na schriftelijke toestemming van de Stichting Stop Internetoplichting worden overgenomen met bronvermelding
Dit is een gezamelijk account van het Team Opgeletopinternet.nl Een No Reply account !!! Bij vragen benader a.u.b. een (Global) moderator.